De webshop voor machines met een accu!
Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd!
Gratis verzending boven de €149.95,- a €6.95
PostNLKennisbank
0

Gratis verzending in NL boven €149.95!

Review Logo4,3/5 @ Trustedshop
0
De webshop voor machines met een accu!
Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd!
Gratis verzending boven de €149.95,- a €6.95

Gratis verzending in NL boven €149.95!

Makita 14,4v accu kapot?

Makita accu

Bent u de gelukkige eigenaar van een Makita schroefmachine, accuboormachine of een ander apparaat van dit gerenommeerde merk? Dan is de kans groot dat u vroeg of laat een nieuwe Makita accu nodig heeft. Want hoewel het gereedschap van het bedrijf vrijwel onverwoestbaar is, zijn de batterijen na verloop van tijd onvermijdelijk aan vervanging toe.

Natuurlijk is het zonde wanneer u in dat geval geheel nieuwe apparatuur moet aanschaffen. Ook de prijzen van een originele Makita accu kunnen vaak schrikbarend hoog uitvallen. In de webshop van Accu-Machine.nl vindt u daarom een breed aanbod vervangende gereedschapsaccu’s die in kwalitatief opzicht allerminst onderdoen voor originele exemplaren.

Makita accu 14,4 volt

Alle batterijen op onze website zijn namelijk speciaal geselecteerd om aan de hoogste kwaliteitseisen te voldoen en zijn dan ook geschikt voor professionele toepassingen. Zeer populair zijn bijvoorbeeld onze replacement Makita accu’s die opereren op 14,4 volt, zoals de Makita BL1415, BL1430, BL1440, BL1450 en BL1460.

Het verschil tussen bovenstaande typen zit hem met name in de capaciteit. Daar waar u de BL1415 kunt zien als het instapmodel, voorziet de BL1460 u van een maar liefst 400% langere gebruiksduur. Dit zwaardere type batterij biedt u dan ook ruim voldoende capaciteit voor zelfs de meest veeleisende klussen.

Batterij voor schroefmachine of accuboormachine

Natuurlijk kunt u op de website van Accu-Machine.nl niet alleen kiezen voor batterijen van 14,4 volt, maar bieden wij ook gereedschapsaccu’s aan die op andere voltages opereren. De 18v Makita accu is bijvoorbeeld zeer geliefd onder klanten die in het bezit zijn van apparatuur zoals een schroefmachine of accuboormachine.

Welk type vervangende Makita accu u ook kiest, u bent altijd verzekerd van een hoogwaardig stukje elektronica waarvan u vele jaren gebruikt kunt maken. Onze replacement accu’s bestaan uit A+ kwaliteit cellen van gerespecteerde producenten zoals LG en Samsung. U boet dus niets aan kwaliteit in, maar betaalt een veel lagere prijs dan voor een originele gereedschapsaccu.

Waarom een vervangende Makita accu kopen?

De vervangende Makita accu’s van Accu-Machine.nl bevatten weliswaar dezelfde kwalitatief hoogwaardige cellen, maar verschillen op enkele belangrijke punten van de originele batterijen van het merk. Daar waar originele accu’s namelijk zijn afgesteld om na meermaals volledig ontladen al snel minder te presteren, gaan onze vervangende exemplaren aanzienlijk langere tijd mee.

Daarnaast betaalt u voor een originele Makita accu een flink hogere prijs dan voor onze replacement accu’s. U kunt hierdoor behoorlijk wat geld besparen of dezelfde prijs betalen voor een vervangende accu met een fors hogere capaciteit. Neem voor meer informatie of een offerte op maat contact op via [email protected].

Makita 14,4 accu kopen?

Ontdek alle goedkope en kwalitatief goede Makita 14,4v accu's.

Reacties

  • Door Martijn Sanders

    Bedankt voor de melding. We hebben de fout opgelost!

  • Door Hans

    Ik heb wel interesse in jullie Makita accus, maar als ik op de link op deze pagina druk krijg ik een 404 foutmelding. Da’s niet handig. Help me verder SVP. Groet, Hans

Laat een bericht achter

Schrijf hier uw bericht

* Verplichte velden
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »