De webshop voor machines met een accu!
Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd!
Gratis verzending boven de €149.95,- a €6.95
PostNLKeuzehulp autoladers
0

Gratis verzending boven €149.95!

Review Logo4,3/5 @ Trustedshop
0
De webshop voor machines met een accu!
Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd!
Gratis verzending boven de €149.95,- a €6.95

Gratis verzending boven €149.95!

Filters

Laadpalen

Merken

Laadpaal voor Mercedes CLA

Filter
1 product
Easee Easee Home laadpaal 3,7kW tot 22kW 1-fase/3-fase voor Mercedes CLA
EaseeEasee Home laadpaal 3,7kW tot 22kW 1-fase/3-fase voor Mercedes CLA

De veelzijdige Easee Home laadpaal (3,7 tot 22kW) is een grote favoriet, mede vanwege het gemak. Perfect voor de oprit o...

De veelzijdige Easee Home...

Niet op voorraad
€799,95 Incl. btw

Overige categorieën in Laadpalen

Een Mercedes CLA laadpaal kopen

Heb je een elektrische auto, dan wil je deze uiteraard optimaal en veilig op kunnen laden. Tegenwoordig zijn er bijzonder veel verschillende laadoplossingen, waarmee er altijd een ideale laadpaal voor jouw Mercedes CLA beschikbaar is. Om het jou makkelijker te maken, hebben wij op Accu-Machine.nl een zeer breed aanbod aan uiteenlopende laadpalen, laadkabels en mobiele laadpalen verzameld die je kunt gebruiken om jouw Mercedes CLA optimaal te laden. Ook staat ons team klaar om het vinden van de perfecte laadpaal voor jouw EV nóg makkelijker te maken.

De juiste laadpaal voor de Mercedes CLA vind je altijd bij Accu-Machine.nl

Het is belangrijk om de juiste laadpaal te kiezen voor elke elektrische auto. Alleen op die manier kun je namelijk altijd optimaal laden en weet je zeker dat er op een veilige manier geladen kan worden. We hebben alle geschikte laadpalen voor jouw Mercedes CLA op één plek gezet, zodat je direct kunt zien welke laadpaal geschikt is om jouw auto mee te laden. Alle laadpalen en andere laadoplossingen op onze website zijn voorzien van CE-keurmerk en voldoen aan de Europese richtlijnen, zodat je deze overal zonder problemen kunt gebruiken.

Voor welke Mercedes CLA is deze laadpaal geschikt?

  • Mercedes CLA Coupe CLA 250 e

Een laadpaal kopen met oog op de toekomst

Wanneer je laadpalen vergelijkt, kom je al snel uit op het aantal fasen en ampères, omdat deze bepalend zijn voor de laadsnelheid en moeten passen bij het netwerk en de laadcapaciteit van je elektrische auto. We raden je sterk aan om niet direct te kiezen voor een laadpaal die de maximale laadsnelheid van je huidige EV aankan. Daar is een goede reden voor. Een laadpaal gaat namelijk jaren mee en dat betekent dat jouw volgende elektrische auto óók geladen zal worden met de laadpaal die je nu kiest. Daarom is een hogere maximale laadsnelheid wenselijker.

Je volgende EV heeft waarschijnlijk een zwaarder accupakket en kan laden op een (veel) hogere laadsnelheid. Daarom is het verstandig om een sterkere laadpaal te kiezen, zeker wanneer je kijkt naar de toekomst van het elektrisch laden en eventueel zelfs zonnepanelen op je dak. In dit kader is ook bi-directioneel laden iets om rekening mee te houden, omdat hier ook sterkere laadpalen voor nodig zijn.

Daarom is het verstandig om te kijken naar een laadpaal met load balancing. Dit zijn laadpalen met een hoge maximale laadcapaciteit. Je kunt hierbij denken aan de 22 kW laadpalen wanneer je een 32A aansluiting hebt. Wellicht haal je met je huidige EV nog niet het maximale uit je nieuwe laadpaal, maar hiermee voorkom je wel een extra investering in een nieuwe laadpaal wanneer je een andere elektrische auto aanschaft.

Accu-Machine.nl; altijd de juiste laadpaal voor jouw EV

Als expert op het gebied van laadkabels, thuisladers en laadpalen zijn we trots op ons brede aanbod aan hoogkwalitatieve kabels en mobiele laders voor elektrische auto’s, die allemaal voorzien zijn van een CE-keurmerk. Bij ons kies je voor kwaliteit en gemak, want met ons handige menu kun je altijd de laadkabel vinden die jij nodig hebt. Kun je de juiste laadkabel niet vinden of wil je dat wij even met je meekijken? Neem dan vooral contact met ons op; we helpen je graag persoonlijk verder. 

 

 

Laadpaal voor Mercedes CLA
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking