De webshop voor machines met een accu!
Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd!
Gratis verzending boven de €75,- à €6,95
PostNLKeuzehulp autoladers
0
Review Logo4,5 / 5 @ Trustedshops
0
De webshop voor machines met een accu!
Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd!
Gratis verzending boven de €75,- à €6,95
Filters

Mobiele laders

Mobiele thuislader voor Skoda Enyaq iV

Filter
1 product

Overige categorieën in Mobiele laders

Skoda Enyaq iV mobiele thuislader

Zoek je een nieuwe mobiele thuislader voor jouw Skoda Enyaq iV? Accu-Machine.nl heeft een breed aanbod met geschikte mobiele thuisladers voor de Skoda Enyaq iV en andere modellen van Skoda. Alle laders voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de Europese Unie, zodat je altijd veilig en snel kunt laden met onze Skoda mobiele thuisladers.

  • Mobiele thuislader voor Skoda Enyaq iV 50

De Skoda Enyaq iV 50 is op te laden via 1-fase met maximaal 32A. De auto heeft een type 2 Mennekes aansluiting. Een type 2 1-fase 32A is daarmee geschikt voor uw Skoda.

  • Mobiele thuislader voor Skoda Enyaq iV 60

De Skoda Enyaq iV 60 is op te laden via 3-fase met maximaal 16A. De auto heeft een type 2 Mennekes aansluiting. Een type 2 3-fase 16A is daarmee geschikt voor uw Skoda.

  • Mobiele thuislader voor Skoda Enyaq iV 80

De Skoda Enyaq iV 80 is op te laden via 3-fase met maximaal 16A en 1-fase 32A. De auto heeft een type 2 Mennekes aansluiting. Een type 2 3-fase 16A is daarmee geschikt voor uw Skoda.

  • Mobiele thuislader voor Skoda Enyaq iV 80X

De Skoda Enyaq iV 80X is op te laden via 3-fase met maximaal 16A. De auto heeft een type 2 Mennekes aansluiting. Een type 2 3-fase 16A is daarmee geschikt voor uw Skoda Enyaq.

  • Mobiele thuislader voor Skoda Enyaq iV RS

De Skoda Enyaq iV RS is op te laden via 3-fase met maximaal 16A. De auto heeft een type 2 Mennekes aansluiting. Een type 2 3-fase 16A is daarmee geschikt voor uw Skoda Enyaq.

  • Mobiele thuislader voor Skoda Enyaq Vision iV

De Skoda ENYAQ - Vision iV heeft een accu met 77 kWh. De auto laadt via 1-fase met maximaal 32A of 3-fases 16A. Dit betekent dat u een type 2 Mennekes kabel met 3-fase 32A kunt gebruiken.

De juiste mobiele thuislader voor de Skoda Enyaq iV vind je uiteraard bij Accu-Machine.nl 

Voor de juiste mobiele thuislader voor jouw Skoda Enyaq kun je dus altijd bij ons terecht. We hebben ook mobiele thuisladers voor alle andere Skoda-modellen, en de elektrische auto’s en laadhybriden van andere merken. Bij Accu-Machine.nl hechten we veel waarde aan de beste prijs-kwaliteitverhouding. Zo kun je rekenen op mobiele thuisladers met sterke mantels tegen scherpe prijzen, met een CE-keurmerk en uiteraard voldoen al onze autoladers aan de Europese richtlijnen. Zo weet je zeker dat je de juiste laders in huis haalt wanneer je voor onze producten kiest.  

Accu-Machine.nl; de mobiele thuislader gigant van Nederland 

Bij ons kun je terecht voor alle mogelijke mobiele thuisladers voor auto’s met een stekker. Ook vind je tal van mobiele autoladers en andere laadoplossingen, zodat je altijd optimaal en veilig kunt laden. Om makkelijker de juiste lader te kunnen vinden in ons brede aanbod, hebben we een eenvoudig menu en een zoekfunctie aan de website toegevoegd. 

Kun je de juiste lader voor jouw Skoda Enyaq niet vinden of heb je vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen. Zo slaag jij gegarandeerd voor de juiste lader bij Accu-Machine.nl.

Mobiele thuislader voor Skoda  Enyaq iV
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking