De webshop voor machines met een accu!
Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd!
Gratis verzending boven de €149.95,- a €6.95
PostNLKennisbank
0

Gratis verzending in NL boven €149.95!

Review Logo4,3/5 @ Trustedshop
0
De webshop voor machines met een accu!
Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd!
Gratis verzending boven de €149.95,- a €6.95

Gratis verzending in NL boven €149.95!

Laadkabel voor Renault

Laadkabel voor Renault elektrische auto's

Ben je op zoek naar een laadkabel of mobiele lader voor jouw Renault? Kijk dan eens in het overzicht, waarin je alle geschikte Renault laadkabels kunt vinden. Alle laders bij Accu-Machine.nl voldoen aan de Europese richtlijnen, waarmee we kunnen garanderen dat je altijd veilig en vertrouwd kunt laden met onze laadoplossingen.  

Laadkabel voor Renault kopen 

Steeds meer mensen kiezen voor elektrisch rijden; volledig elektrische auto’s en plug-in hybrideauto’s zijn bijzonder populair, zo ook de modellen van Renault. Voordat je elektrisch kunt rijden, is het belangrijk dat je de accu kunt laden. De laadkabels en mobiele laders die je daarvoor nodig hebt, kun je direct bij ons bestellen via het internet.  

Typen aansluitingen van laadkabels 

Er zijn veel verschillende soorten laadkabels. Een van de grootste verschillen is de aansluiting op de kabel zelf. Dit kan een Type 1 zijn (die zien we vooral bij Japanse en Amerikaanse auto’s). Het kan ook de standaardtype 2 (Mennekes) aansluiting zijn, die overal in Europa gebruikt wordt. In sommige gevallen is de aansluiting op het laadpunt verouderd, wat vooral in Italië en Frankrijk voor kan komen. In dat geval kom je een Type 3 aansluiting tegen. 

Andere kenmerken van een Renault laadkabel 

Er zijn nog een aantal verschillen die je in de gaten moet houden. Hierbij gaat het vooral om het laadvermogen en de kabellengte. Bij de laadcapaciteit kies je minstens het laadvermogen van de auto zelf; zo weet je namelijk zeker dat je altijd optimaal en snel kunt laden. Per model geven wij altijd aan welke laadkabel de beste optie is, zodat je hier alvast geen zorgen over hoeft te hebben.

De kabellengte bepaal je zelf. Staat de auto eigenlijk altijd naast het laadpunt, dan is een kabel van vier tot zes meter prima. Is de afstand tussen de auto en het laadpunt groter, dan kun je beter een langere laadkabel kiezen. Kabels die door de lucht hangen kunnen gevaarlijke situaties veroorzaken. Daarnaast kan een hangende laadkabel het laadpunt en de auto zelf beschadigen. 

Hoe kun je een Renault opladen?

Wil je meer informatie over hoe je een Renault op kunt laden? Bekijk dan onderstaand filmpje:

Laadkabel voor Renault
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »