De webshop voor machines met een accu!
Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd!
Gratis verzending boven de €75,- à €6,95
PostNLKeuzehulp autoladers
0
Review Logo4,5 / 5 @ Trustedshops
0
De webshop voor machines met een accu!
Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd!
Gratis verzending boven de €75,- à €6,95

Mobiele thuislader voor Toyota

Mobiele thuislader voor Toyota 

Heb je een laadkabel nodig voor jouw Toyota? Bij ons vind je alle geschikte Toyota laadkabels, die voldoen aan de Europese richtlijnen én die scherp geprijsd zijn. Op die manier kunnen we garanderen dat je met onze laadkabels en mobiele laders altijd veilig en optimaal kunt laden. 

Mobiele thuislader voor Toyota kopen 

Elektrisch rijden is bijzonder populair. Er zijn steeds meer volledig elektrische modellen op de Nederlandse wegen te vinden, net als hybrideauto’s met een stekker. Om met deze modellen te kunnen rijden, moet je de accu laden. De laadkabels die je nodig hebt om te kunnen laden, kun je gewoon online bij ons bestellen tegen aantrekkelijke prijzen.  

Typen aansluitingen

Mobiele thuisladers kunnen verschillende aansluitingen hebben. Er zijn drie verschillende soorten, die we allemaal nog steeds in Europa tegen kunnen komen. Type 1 aansluiting zien we voornamelijk op Japanse en Amerikaanse auto’s. Heb je een Type 1 aansluiting op je auto, dan heb je een Type 1 naar Type 2 (voor het laadpunt) laadkabel nodig. Type 2 is namelijk de standaardaansluiting in Europa. 

Type 3 is de aansluiting die het nooit gered heeft. Alleen in afgelegen gebieden, bijvoorbeeld in Italië en Frankrijk, vind je deze aansluitingen nog op laadpunten, totdat deze uiteindelijk ook vervangen worden.  

Andere kenmerken van een Toyota mobiele thuislader

Het gaat niet alleen om het type van de aansluiting wanneer je de juiste laadkabel wilt vinden voor jouw Toyota. Het gaat ook om het laadvermogen, bijvoorbeeld 16A of 32A (A staat voor ampère). Wanneer je een laadkabel kiest met minstens de maximale laadcapaciteit van jouw Toyota, dan weet je zeker dat je altijd optimaal én snel kunt laden. Per model van Toyota staat bij Accu-Machine.nl altijd de juiste laadkabel aangegeven. 

Let ook op de kabellengten. Een korte kabel van een meter of vier is ideaal wanneer de auto doorgaans gewoon naast het laadpunt kan staan. Kan dit niet of weet je nog niet waar je gaat laden, dan is een langere laadkabel een betere optie. Laadkabels die door de lucht hangen tijdens het laden, kunnen zorgen voor gevaarlijke situaties en zij kunnen het laadpunt en de auto beschadigen wanneer dit te vaak gebeurt.  

Mobiele thuislader voor Toyota
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking