De webshop voor machines met een accu!
Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd!
Gratis verzending boven de €149.95,- a €6.95
PostNLKennisbank
0

Gratis verzending in NL boven €149.95!

Review Logo4,3/5 @ Trustedshop
0
De webshop voor machines met een accu!
Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd!
Gratis verzending boven de €149.95,- a €6.95

Gratis verzending in NL boven €149.95!

Laadkabel voor Hyundai

Laadkabel voor Hyundai elektrische auto's

Ben je op zoek naar een nieuwe laadkabel voor jouw Hyundai? We hebben alle Hyundai laadkabels in een makkelijk overzicht voor je gezet, zodat je direct de juiste lader kunt vinden. Uiteraard hebben we bij Accu-Machine.nl alle Hyundai laadkabels op voorraad. 

Laadkabel voor Hyundai kopen 

Heb je een elektrische Hyundai aangeschaft met oog op kostenbesparing of juist het milieu? Het aantal elektrische auto’s neemt steeds verder toe in Nederland en dat is niet gek wanneer we naar de voordelen kijken van elektrisch rijden. Om elektrisch te kunnen rijden, moet de accu van je Hyundai geladen worden. Daarvoor gebruik je een laadkabel. 

Typen aansluitingen 

Wanneer het gaat om laadkabels, dan gaat het onder andere om de aansluitingen. Dit zijn type 1, 2 en 3. Type 3 is een verouderde aansluiting die alleen nog op achtergebleven gebieden te vinden is, zoals Zuid-Italië en Zuid-Frankrijk. Ga je hierheen op vakantie, dan kan het verstandig zijn om een Type 3 laadkabel mee te nemen voor de zekerheid. Type 1 aansluitingen worden nagenoeg alleen gebruikt bij Amerikanen en Japanners. 

Type 2 is de standaardaansluiting in Europa. Dit is de aansluiting met zeven pinnen (Type 1 heeft er vijf). Het is belangrijk dat de aansluiting correct is; anders kan de laadkabel simpelweg niet gebruikt worden. 

Andere kenmerken van de Hyundai laadkabels 

Uiteraard gaat het niet alleen om het type aansluiting op de auto en het laadpunt. Het gaat ook om het laadvermogen van de laadkabel (bijvoorbeeld een 16A of 32A laadkabel, of het aantal fasen) en de lengte van de laadkabel. Voor optimaal laden moet de laadkabel altijd minstens het laadvermogen van de auto zelf hebben; daarmee is de laadtijd namelijk het kortst. 

Op het gebied van kabellengtes kun je kiezen uit kabels van twee tot vijftien meter, of nog langer zelfs. Hier geldt; wanneer je zeker weet dat de auto altijd naast het laadpunt staat, is een korte kabel (vier tot zes meter) ideaal. Weet je niet waar je gaat laden en rijd je heel Nederland door, dan is een langere laadkabel een betere keuze. Hiermee voorkom je gevaarlijke situaties tijdens het laden, en schade aan de auto en het laadpunt zelf. 

Hoe kun je een Hyundai opladen?

Wil je meer informatie over hoe je een Hyundai op kunt laden? Bekijk dan onderstaand filmpje:

Laadkabel voor Hyundai
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »