De webshop voor machines met een accu!
Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd!
Gratis verzending boven de €75,- à €6,95
PostNLKeuzehulp autoladers
0
Review Logo4,3/5 @ Trustedshop
0
De webshop voor machines met een accu!
Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd!
Gratis verzending boven de €75,- à €6,95
Filters

Laadpalen

Laadpaal voor Chevrolet Bolt

Filter
0 producten

Geen producten gevonden...

Overige categorieën in Laadpalen

Type 1 1-fase 32A

Een Chevrolet Bolt laadpaal kopen

Ben je op zoek naar een nieuwe laadpaal voor jouw Chevrolet Bolt? Bij Accu-Machine.nl hebben wij altijd de juiste laadpaal voor jouw Chevrolet Bolt op voorraad. Al onze laadpalen hebben het CE-keurmerk. Hierdoor is jouw veiligheid altijd gegarandeerd. Bij ons vind je altijd de juiste aansluiting voor jouw elektrische auto. De Chevrolet Bolt heeft een accu van 60 kWh. De auto laadt via 1-fase met 32A. Dit betekent dat je een laadpaal type 1 1-fase met 32A kunt gebruiken.

Een laadpaal voor de toekomst

Het is mogelijk om een specifieke laadpaal met fase en aantal ampères voor deze auto te kopen. Wij adviseren om te denken aan de toekomst. De levensduur van een laadpaal is vele jaren en over enkele jaren bent u misschien al toe aan een andere elektrische auto. Door een laadpaal te kiezen die specifiek past op deze auto loopt u de kans dat u een dubbele investering moet doen om de volgende auto optimaal op te laden. 

Een slimme investering is het aanschaffen van een 22kW laadpaal met load balancing. Deze laadpalen kunnen laden over 3-fase met maximaal 32A. Zo kunt u nu of in de toekomst op maximale snelheid laden als er goedkope zonne-energie is. Door de load balancing is het ook mogelijk om de laadsnelheid automatisch terug te laten lopen als de kookplaat, oven en warmtepomp aanspringt. 

Accu-Machine.nl; altijd de juiste laadpaal voor jouw Chevrolet Bolt

Als expert op het gebied van laadpalen, laadkabels en mobiele thuisladers, zijn we trots op ons brede aanbod aan hoogkwalitatieve producten die allemaal zijn voorzien van een CE-keurmerk. Bij ons kies je voor kwaliteit en gemak. Kun je de juiste laadpaal niet vinden en wil je dat we even met je meekijken? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag persoonlijk verder.

Laadpaal voor Chevrolet Bolt
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking