De webshop voor machines met een accu!
Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd!
Gratis verzending boven de €149.95,- a €6.95
PostNLKeuzehulp autoladers
0

Gratis verzending boven €149.95!

Review Logo4,3/5 @ Trustedshop
0
De webshop voor machines met een accu!
Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd!
Gratis verzending boven de €149.95,- a €6.95

Gratis verzending boven €149.95!

Filters

Mobiele laders

Mobiele thuislader voor Opel Zafira-e Life

Filter
1 product
Opel Zafira-e Life 16A 3,7kW 3680 watt IP66 5 of 10 meter Mobiele lader
Op voorraad
€264,95€179,95 Incl. btw

Overige categorieën in Mobiele laders

Opel Zafira-e Life mobiele thuislader

Zoek je een nieuwe mobiele thuislader voor jouw Opel Zafira-e Life? Accu-Machine.nl heeft een breed aanbod met geschikte mobiele thuisladers voor de Opel Zafira-e Life en andere modellen van Opel. Alle laders voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de Europese Unie, zodat je altijd veilig en snel kunt laden met onze Opel mobiele thuisladers.

  • Opel Zafira-e Life S 50 kWh (2020/2021)
  • Opel Zafira-e Life M 50 kWh (2020)
  • Opel Zafira-e Life M 75 kWh (2021)
  • Opel Zafira-e Life L 50 kWh (2020)
  • Opel Zafira-e Life L 75 kWh (2021)

De juiste mobiele thuislader voor de Opel Zafira-e Life vind je uiteraard bij Accu-Machine.nl 

Voor de juiste mobiele thuislader voor jouw Opel Zafira-e Life kun je dus altijd bij ons terecht. We hebben ook mobiele thuisladers voor alle andere Opel-modellen, en de elektrische auto’s en laadhybriden van andere merken. Bij Accu-Machine.nl hechten we veel waarde aan de beste prijs-kwaliteitverhouding. Zo kun je rekenen op mobiele thuisladers met sterke mantels tegen scherpe prijzen, met een CE-keurmerk en uiteraard voldoen al onze autoladers aan de Europese richtlijnen. Zo weet je zeker dat je de juiste laders in huis haalt wanneer je voor onze producten kiest.  

Accu-Machine.nl; de mobiele thuislader gigant van Nederland 

Bij ons kun je terecht voor alle mogelijke mobiele thuisladers voor auto’s met een stekker. Ook vind je tal van mobiele autoladers en andere laadoplossingen, zodat je altijd optimaal en veilig kunt laden. Om makkelijker de juiste lader te kunnen vinden in ons brede aanbod, hebben we een eenvoudig menu en een zoekfunctie aan de website toegevoegd. 

Kun je de juiste lader voor jouw Opel Zafira-e Life niet vinden of heb je vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen. Zo slaag jij gegarandeerd voor de juiste lader bij Accu-Machine.nl.

De Porsche Taycan heeft verschillende uitvoeringen, met uiteenlopende accu’s. Alle versies kunnen geladen worden met 11 kW op 3 fasen van 16A. Is er een aansluiting of kabel met 1 fase, dan kan er maximaal op 7,4 kW geladen worden (1 fase van 32A).

Mobiele thuislader voor Opel Zafira-e Life
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking