De webshop voor machines met een accu!
Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd!
Gratis verzending boven de €75,- à €6,95
PostNLKeuzehulp autoladers
0
Review Logo4,5 / 5 @ Trustedshops
0
De webshop voor machines met een accu!
Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd!
Gratis verzending boven de €75,- à €6,95

Laadpaal voor Polestar 2

  • Polestar 2 Standard Range Single Motor
  • Polestar 2 Long Range Single Motor
  • Polestar 2 Long Range Dual Motor

De Polestar 2; een Chinese Volvo en tegelijkertijd meer dan dat

Polestar is een dochterbedrijf van Volvo en de Polestar 2 is gebouwd op het CMA-platform dat gedeeld wordt met de Zweden. De Polestar 2 zag in 2020 het levenslicht en is een populaire elektrische auto, mede vanwege de relatief lagere instapprijs. Aanvankelijk waren er een aantal problemen met dit model, maar deze zijn inmiddels allemaal verholpen, waarmee Polestar een steviger marktaandeel heeft weten te vergaren, onder andere in Europa.

Welke laadpaal heeft de Polestar 2 nodig?

De Polestar 2 heeft een 72,5 kWh accu en kan het beste geladen worden met 16A op 3 fasen. Dat betekent dat de beste Polestar 2 laadpaal een 3-fasen aansluiting heeft en 16A kan leveren, zodat de Polestar 2 volledig laden ongeveer 7 uur kost. Kies je voor een dynamische laadpaal, dan zorgt deze ervoor dat de accu altijd optimaal geladen wordt waarbij rekening gehouden wordt met beschikbare stroom en de vraag naar stroom in je woning.

Zowel de standaardlaadpaal voor de Polestar 2 als een slimme laadpaal zijn voorzien van een Mennekes aansluiting en kunnen daarmee gebruikt worden voor dit model van Polestar.

Een laadpaal voor de toekomst

Het is mogelijk om een specifieke laadpaal met fase en aantal ampères voor deze auto te kopen. Wij adviseren om te denken aan de toekomst. De levensduur van een laadpaal is vele jaren en over enkele jaren bent u misschien al toe aan een andere elektrische auto. Door een laadpaal te kiezen die specifiek past op deze auto loopt u de kans dat u een dubbele investering moet doen om de volgende auto optimaal op te laden. 

Een slimme investering is het aanschaffen van een 22kW laadpaal met load balancing. Deze laadpalen kunnen laden over 3-fase met maximaal 32A. Zo kunt u nu of in de toekomst op maximale snelheid laden als er goedkope zonne-energie is. Door de load balancing is het ook mogelijk om de laadsnelheid automatisch terug te laten lopen als de kookplaat, oven en warmtepomp aanspringt. 

Een laadpaal voor de Polestar 2 koop je gewoon bij Accu-Machine.nl!

Bij Accu-Machine.nl vind je alles om je Polestar 2 optimaal te kunnen laden met een kwalitatieve laadpaal. Dit geldt uiteraard ook voor alle andere modellen van Polestar én andere automerken. Bij ons vind je eenvoudig de juiste laadpaal voor jouw Polestar 2 en kun je rekenen op optimale garantie zodat je zeker weet dat de Polestar 2 laadpaal lang meegaat en je gewoon altijd veilig en optimaal kunt laden.

Accu-Machine.nl; altijd een geschikte laadpaal voor jouw elektrische auto

Wanneer je op zoek gaat naar een Polestar 2 laadpaal, dan is het belangrijk om te kiezen voor de beste kwaliteit. Je wilt toch wel dat de Polestar laadpaal lang meegaat. Tegelijkertijd wil je niet te veel betalen. Dat is waarom onze klanten kiezen voor Accu-Machine.nl. Niet alleen vanwege de beste prijs-kwaliteitverhouding, maar ook vanwege de goede service. Kun je bijvoorbeeld de juiste laadpaal voor de Polestar 2 niet vinden of heb je vragen over onze producten? Dan kun je altijd contact met ons opnemen, zodat we je persoonlijk kunnen assisteren.

Neem contact met ons op

Bel ons

Ma-Vrij 16:00:18:00
Za-Zo gesloten

0614885980

E-mail

E-mail

Schrijf een e-mail
4,5 / 5Review LogoWij scoren een 4,5 / 5 op Trustedshops

Accu-Machine.nl

Veldhuizen 3
7371GM Loenen
Nederland Bekijk op Google Maps

BTW:NL861713400B01
KVK: 80553133

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking