De webshop voor machines met een accu!
Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd!
Gratis verzending boven de €149.95,- a €6.95
PostNLKennisbank
0

Gratis verzending in NL boven €149.95!

Review Logo4,3/5 @ Trustedshop
0
De webshop voor machines met een accu!
Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd!
Gratis verzending boven de €149.95,- a €6.95

Gratis verzending in NL boven €149.95!

Vervangende accu’s voor je gereedschap: een goede keuze?

De accu’s van je gereedschap gaan vaak veel minder lang mee dan het gereedschap zelf. Heb je een nieuwe accu voor je tools nodig, dan kun je kiezen voor een origineel model of een vervangende accu voor je gereedschap. De tweede optie is in nagenoeg alle gevallen de beste keuze, want de prijs-kwaliteitverhouding van een vervangende accu is aanzienlijk beter. Uiteraard kun je bij ons vervangende accu’s voor gereedschap van uiteenlopende gerenommeerde merken vinden, tegen een lage prijs en met bijzonder snelle verzending zodat je je gereedschap binnenkort weer gewoon kunt gebruiken.

Wat is een vervangende accu voor je gereedschap precies?

Een vervangende accu is een zogeheten ‘after market’ product voor je gereedschap. Dat betekent dat deze accu niet gemaakt is door de fabrikant van je gereedschap zelf, de accu is gemaakt door een accufabrikant die ervoor gezorgd heeft dat de accu past op je gereedschap. Het aanbod aan vervangende accu’s voor gereedschap is veel groter dan het aanbod aan originele accu’s, simpelweg omdat deze modellen wel verder ontwikkeld worden en niet in groten getale als ‘originele accu’ geproduceerd hoeven te worden. Daarmee wordt het veel makkelijker om de juiste vervangende accu te vinden voor je gereedschap, zelfs wanneer het gaat om verouderde of exclusieve modellen.

Waarom hebben vervangende accu’s doorgaans zo’n matige reputatie?

Veel klussers en professionals zijn gevoelig geworden voor merklogo’s. Zien we ergens Bosch, Makita of een van de andere grote namen staan, dan vertrouwen we op de kwaliteit omdat we een logo zien. Vervangende accu’s hebben echter geen merklogo en worden daarom ook wel merkloze accu’s genoemd. Dat wekt wantrouwen op, net als het feit dat de after market voor veel producten net of helemaal de standaard van het origineel niet haalt. Vooral in het verleden heeft dit regelmatig teleurstellingen opgeleverd, maar tegenwoordig is dat anders, omdat de standaard hoger ligt.

Voor vervangende accu’s is dit hetzelfde verhaal, mede omdat de accu’s aan de hoge kwaliteitseisen moeten voldoen en vaak met moderne technologie gemaakt worden, wat betekent dat je veel meer accu hebt voor aanzienlijk minder geld. Een vervangende accu is daarmee een logische keuze, die ook steeds vaker door professionals wordt gemaakt die regelmatig bij ons komen shoppen om hun accu’s weer op orde te krijgen zodat zij optimaal aan de slag kunnen voor hun klanten en opdrachtgevers. Ben jij een professional of ondernemer en wil je meer weten? Neem dan eens contact met ons op, zodat we je vragen persoonlijk kunnen beantwoorden en advies op maat kunnen geven.

De voordelen van een vervangende accu voor je gereedschap

Het eerste dat opvalt aan de vervangende accu’s in ons aanbod is dat de prijs van de accu aanzienlijk lager is dan de prijs van een originele accu van DeWalt, Bosch of een van de vele andere merken waar wij vervangende accu’s voor hebben. Toch is die lagere prijs niet eens het grootste voordeel, zeker niet wanneer je vooral waarde hecht aan kwaliteit op het gebied van je gereedschap. De vervangende accu’s zijn namelijk in de meeste gevallen ook nog eens aanzienlijk sterker dan de originele accu’s, mede vanwege die nieuwere technieken, waarbij de levensduur ook nog eens langer is.

Vervangende accu’s voor gereedschap staan daarom bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, maar nog meer om het feit dat zij nagenoeg altijd betere opties zijn voor je gereedschap. Vergeet daarbij niet dat het vermogen en de levensduur (plus de laadsnelheid) van je accu bepalend is voor hoe prettig en makkelijk het werken met je gereedschap is.

De levensduur van je gereedschap en je accu’s

Merk je dat je gereedschap minder presteert en ben je tijdens je zoektocht hier beland? Dan is daar een goede reden voor. De levensduur van je gereedschap is namelijk aanzienlijk langer dan de levensduur van een gemiddelde gereedschapsaccu, zeker omdat de accu bijzonder regelmatig ontladen en weer geladen wordt. Dat zorgt ervoor dat de accu langzaam maar zeker capaciteit verliest en dat merk je wanneer je met je gereedschap aan het werk bent.

Wil je het maximale uit je gereedschap halen en ziet het gereedschap er zelf nog prima uit? Vervang dan je gereedschap vooral niet, maar kijk eerst eens naar vervangende accu’s voor je gereedschap en eventueel zelfs nieuwe acculaders. Daarmee kun je je gereedschap namelijk tegen een bijzonder lage prijs een tweede leven geven en werkt alles weer prima.

Altijd keuze uit een breed aanbod aan producten voor jouw gereedschap

Wij hebben vervangende accu’s en acculaders voor gereedschap van uiteenlopende merken op onze website verzameld en daarmee is de kans bijzonder groot dat wij precies hebben wat jij zoekt om weer prettig aan het werk te gaan. Uiteraard zijn al onze accu’s voorzien van een CE-keurmerk en bieden we alleen de beste vervangende accu’s aan omdat we weten dat kwaliteit belangrijk is wanneer je elke dag met je gereedschap aan het werk bent. Omdat we weten dat de kwaliteit van onze producten goed is, worden alle vervangende accu’s en acculaders geleverd met een prima garantieperiode. De geldende garantieperiode kun je altijd vinden bij de specificaties van het product dat jij wilt bestellen.

Bestel vandaag nog de vervangende accu voor je gereedschap die jij nodig hebt

Ben je op zoek naar een nieuwe accu om weer lekker aan het werk te kunnen met je gereedschap, apparaten en powertools? Kies dan voor een vervangende accu, zodat je zeker weet dat je de beste prijs-kwaliteitverhouding kiest en optimaal profiteert van je aankoop. Bij ons kun je daarnaast altijd leveren op uitstekende klantenservice. Rond je je bestelling af voor 17:00 uur, dan zorgen wij ervoor dat je bestelling dezelfde dag nog verzonden wordt. Kun je de juiste vervangende accu of acculader niet vinden, neem dan vooral contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag persoonlijk verder zodat je makkelijk en snel bij ons slaagt.

Laat een bericht achter

Schrijf hier uw bericht

* Verplichte velden
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »