De webshop voor machines met een accu!
Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd!
Gratis verzending boven de €149.95,- a €6.95
PostNLKennisbank
0

Gratis verzending in NL boven €149.95!

Review Logo4,3/5 @ Trustedshop
0
De webshop voor machines met een accu!
Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd!
Gratis verzending boven de €149.95,- a €6.95

Gratis verzending in NL boven €149.95!

Tijd voor een klus of project: hoe zit het eigenlijk met je gereedschap?

Wanneer je een eigen huis hebt, is er eigenlijk altijd wel iets te doen. Van kleine klusjes en aanpassingen tot complete renovaties of het realiseren van een uitbouw: we gaan graag zelf aan de slag om het heft in eigen handen te houden en tegelijkertijd te besparen op de kosten. Ben jij van plan om de schuur in te duiken of op zolder je spullen bij elkaar te zoeken, besteed dan wat extra aandacht aan je gereedschap, ongeacht of je een klein klusje of juist een bijzonder groot project aan het plannen bent.

Begin altijd met het inventariseren van je gereedschap en materiaal

‘Goed gereedschap is het halve werk.’ Het is zo’n tegeltjeswijsheid die je in elke bouwzaak meerdere malen per dag hoort, maar in dit geval gaat het niet om een zinloos cliché. Wanneer je met goed gereedschap aan het werk gaat én al het materiaal in huis hebt, wordt het namelijk aanzienlijk makkelijker om de klussen te verrichten en lekker door te kunnen werken.

Kijk daarom altijd eerst eens naar het gereedschap dat je hebt en of alles nog compleet is. Heb je de juiste bitjes voor je schroefboormachine, de juiste zagen en uiteraard het juiste materiaal, zoals de schroeven en spijkers, al dan niet met plugjes, om je volgende project mogelijk te maken? Zo niet, dan is het verstandig om hier eerst werk van te maken voordat je aan de slag gaat. Dat scheelt namelijk aanzienlijk op het gebied van tijd én frustratie, wat het klussen behoorlijk makkelijker en leuker zal maken.

Het juiste gereedschap voor elke klus, of toch niet?

Er zijn websites en bouwbedrijven die beweren dat je vooral al het juiste gereedschap in huis moet hebben, maar dat is onzinnig. Sommige apparaten en tools gebruik je namelijk nauwelijks en om nou apparaten aan te schaffen die je eens in tien jaar tijd nodig hebt, dat is niet zo heel vanzelfsprekend. Zorg er daarom voor dat je de gereedschappen in huis hebt die je wel vaak nodig hebt, en kijk of je de andere gereedschappen kunt lenen bij familie of buren, of zelfs kunt huren.

Kwaliteit is belangrijk, zelfs wanneer je geen professional bent

Kwalitatief gereedschap is altijd belangrijk, omdat je hier het meeste mee kunt bereiken. De kwaliteit van goed gereedschap blijft vaak lang goed, zeker met het juiste onderhoud. Iets waar je wel rekening mee moet houden, is slijtage. Hier bedoelen we niet slijtage aan de bitjes of de onderdelen van het gereedschap zelf, maar de accu’s en acculader. Deze zijn namelijk bijzonder belangrijk wanneer je optimaal wilt profiteren van de kwaliteit van je gereedschap.

Accu’s en acculaders verdienen wat extra aandacht

Gereedschapsaccu’s werken vaak hard om jouw klussen mogelijk te maken. Zij worden bijzonder vaak ontladen (op een onregelmatige manier tijdens het werken) en daarna weer volledig geladen voor de volgende klus. Hoewel de accu’s hier uiteraard voor gemaakt zijn, betekent dit wel dat de capaciteit van de accu elke keer verder afneemt. Zeker bij oudere accu’s is dit goed te merken en heeft het gereedschap steeds vaker een pauze nodig tijdens het werken om die accu te laden.

Daarom is het verstandig om voor je volgende grote project of kleine klus te kijken naar je accu’s en acculaders. Heb je gereedschap dat je al meerdere jaren gebruikt en is de accu nog nooit vervangen? Dan heb je ongetwijfeld gemerkt dat het vermogen van het gereedschap afgenomen is en dat je er niet meer optimaal mee kunt werken. Een andere factor die bijzonder hinderlijk kan worden, is hoe snel de accu tijdens het werken alweer opgeladen moet worden.

Een tweede leven voor je gereedschap

Gereedschap gaat vaak aanzienlijk langer mee dan de meeste accu’s, zeker wanneer het gaat om kwalitatief gereedschap. Wanneer je de accu vervangt, kun je weer optimaal van je gereedschap profiteren. Veel van de klanten die bij ons een vervangende accu besteld hebben voor hun gereedschap zeggen zelfs dat hun gereedschap weer zo goed als nieuw is.

Vreemd is dat niet, want de accu slijt bijzonder geleidelijk. De kans is groot dat je niet eens meer herinnert dat je de accu de eerste weken helemaal niet tussentijds op moest laden tijdens het werken, terwijl dat nu standaard geworden is. Kies je voor een vervangende accu uit ons assortiment, dan kies je voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Onze vervangende accu’s zijn vaak ontwikkeld met nieuwere technologie, waardoor het vermogen hoger is en de levensduur van de accu langer dan de originele modellen. Omdat zij tegelijkertijd niet voorzien zijn van een merklogootje dat de accu’s onnodig exclusief (en daardoor duur) maakt, kunnen wij onze accu’s tegen scherpe prijzen aanbieden. Geen zorgen, want alle vervangende accu’s zijn gewoon voorzien van een CE-keurmerk en worden ook door professionals op dagelijkse basis gebruikt.

Kijk ook altijd even naar je acculader. Acculaders slijten ook, vooral omdat ze vaak in een hoekje van de schuur hun werk moeten doen en er regelmatig wat op de acculaders komt te liggen. Wil je zeker weten dat je optimaal kunt profiteren van je vervangende accu, dan is het verstandig om direct ook een nieuwe acculader mee te bestellen, zeker wanneer je deze ook nog nooit vervangen hebt.

Bij ons vind je vervangende accu’s en acculaders voor alle gerenommeerde merken, waarbij we alle producten ingedeeld hebben naar merk en product, zodat je makkelijk kunt vinden wat je zoekt na je gereedschapscheck. Uiteraard kun je ook gebruikmaken van de zoekfunctie bovenaan de pagina om het je nog makkelijker te maken. Kun je niet vinden wat je zoekt? Stuur ons dan vooral een bericht zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen. Dat geldt voor alle klanten, ongeacht of je de producten als particulier of als ondernemer wilt bestellen.

Bestel vandaag nog je vervangende accu of nieuwe acculader online

Ben je erachter gekomen dat het tijd is voor een vervangende accu of een acculader nu je je gereedschap gecheckt hebt om een goede start te hebben voor je volgende klus of project? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want bij Accu-Machine.nl vind je een bijzonder breed aanbod aan accu’s en acculaders voor alle gerenommeerde merken en tal van modellen, zodat we altijd het product hebben dat jij nodig hebt.

Bestel je je vervangende accu of acculader voor 17:00 uur? Dan zorgen wij ervoor dat je bestelling dezelfde dag nog verzonden wordt, zodat je binnenkort al kunt profiteren van je aankoop en de handschoenen aan kunt trekken om aan de slag te gaan.

Laat een bericht achter

Schrijf hier uw bericht

* Verplichte velden
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »