De webshop voor machines met een accu!
Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd!
Gratis verzending boven de €75,- à €6,95
PostNLKeuzehulp autoladers
0
Review Logo4,5 / 5 @ Trustedshops
0
De webshop voor machines met een accu!
Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd!
Gratis verzending boven de €75,- à €6,95

Accu gereedschap voor Bosch PSR 12v defect?

Bosch PSR 12v

Bent u de trotse bezitter van Bosch PSR 12v gereedschap? Dan is een vervangende accu zeker aan te raden om het maximale uit uw machine te halen. Want hoewel de producten van het merk razend populair zijn onder zowel professionele klussers als enthousiaste hobbyisten, is de reputatie van de bijbehorende originele accu’s een stuk minder goed.

Op internet zijn uiteenlopende reviews te vinden waarin wordt aangegeven dat een Bosch PSR 12v machine weliswaar prima werkt, maar dat de originele accu duidelijk de zwakke plek is. Bij Accu-Machine.nl heeft u daarom de keuze uit een ruim assortiment merkloze accu’s, waarmee u uw kostbare gereedschap van een nieuwe kwaliteitsimpuls voorziet. 

Bosch PSR 12v accu gezocht?

Het kopen van een vervangende Bosch PSR 12v accu via de webwinkel van Accu-Machine.nl is in meerdere opzichten een goed idee. Niet alleen gaan onze producten minder snel kapot dan de originele varianten, maar ook onderscheiden ze zich met een hoge capaciteit en een zeer aantrekkelijk prijsniveau. Voor relatief weinig geld krijgt u simpelweg de hoogst mogelijke kwaliteit.

Wie dure originele accu’s blijft kopen omdat deze de naam van de fabrikant dragen, begaat dan ook een flinke vergissing en is in feite een dief van zijn eigen portemonnee. Kies bij Accu-Machine.nl uit kwalitatief hoogwaardige producten met laadtechnieken zoals Nikkel-Cadmium (Ni-CD) en Nikkel-Metaalhybride (Ni-MH). 

Accu Bosch boormachine snel leeg

Is de accu van uw Bosch boormachine over het algemeen snel leeg? Het is een veelgehoorde klacht op internet. Dit heeft niet alleen te maken met de dubieuze kwaliteit van de originele accupacks, maar logischerwijs ook met de capaciteit van de door u gekozen accu. Op onze website bieden wij daarom accu’s met hoge capaciteit, zodat u ongehinderd talloze uren achtereen door kunt werken.

Op de merkloze batterijen van Accu-Machine.nl krijgt u een flinke garantie van minimaal een jaar. Dat is hoeveel vertrouwen wij hebben in een goed functioneren van onze producten. In geval van defecten of andere problemen wisselen wij uw exemplaar kosteloos en snel om voor een nieuw product. Wij reageren snel op uw berichten, zodat de garantieregeling altijd soepel verloopt.

Bosch PSR 12-2 of VE-2 accu kopen

Worden er bij uw Bosch PSR 12v 2 accu’s geleverd? In theorie klinkt dit mooi, maar in de praktijk blijken deze minder lang mee te gaan dan vaak verwacht. Een populaire accuschroefboormachine zoals de VE-2 is in het dagelijks gebruik aanzienlijk prettiger met een merkloze accu uit de webwinkel van Accu-Machine.nl.

Ons assortiment bevat exemplaren van uiteenlopende capaciteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vervangende Ni-CD accu’s van 2,0Ah of Ni-MH varianten van 3,0Ah. Ideaal om uzelf tegen een lage prijs te verzekeren van een zo hoog mogelijke capaciteit. Het CE-keurmerk staat daarnaast garant voor de uitstekende kwaliteit en veiligheid van deze producten.

Bosch PSR 12v accu vervangen

Wilt u ook uw Bosch PSR 12v accu vervangen met een merkloos exemplaar uit de webwinkel van Accu-Machine.nl? U bent zeker niet de enige. Onze producten zijn uitermate populair onder klussers en staan bekend om hun grote betrouwbaarheid en lange levensduur. Zoek op internet naar reviews van onze klanten en raak overtuigd van onze artikelen en dienstverlening.

Ook als u haast heeft met uw klus, bent u bij onze webshop aan het juiste adres. Wij hanteren zeer snelle levertijden en zijn vaak al in staat om de eerstvolgende werkdag te leveren. In dat geval moet u de bestelling wel vóór 5 uur ’s middags hebben geplaatst. Ook in geval van spoedklussen kunt u dus altijd op ons rekenen.

Graag een nieuwe Bosch 12v accu aanschaffen? Alle Bosch 12v accu's zijn te vinden op deze pagina.

Reacties

 • Door Martijn Sanders

  Hallo, dat is zeker mogelijk. Het duurt alleen langer om de accu op te laden.

 • Door Martijn Sanders

  Een lader stopt zelf met laden wanneer de accu vol is. Hier hoeft u dus niets aan te doen. Hoe lang het laden duurt is afhankelijk van de capaciteit van de lader en de accu. Mocht u dit exact willen weten dan reken ik graag met...

 • Door Aad Vasse

  Hoe lang moet deze opladen? En als je dit te lang doet is dat slecht?

 • Door Martijn Sanders

  Hoi Bas, <br />
  <br />
  Er zijn twee mogelijkheden namelijk de 1500 en de 3000mAh. Het enige verschil is dat je met de 3000mAh langer kunt werken. <br />
  <br />
  De twee accu&#039;s zijn hier te vinden. <br />
  https://www.accu-ma...

 • Door Bas Icke

  Ik heb een Bosch psr 12 ves uit 2008. Machine prima, accu is op. Welke accu raad u mij aan? Ik ben een hobby klusser.
  Vriendelijke groet,
  Bas Icke

Laat een bericht achter

Schrijf hier uw bericht

* Verplichte velden
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking