De webshop voor machines met een accu!
Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd!
Gratis verzending boven de €149.95,- a €6.95
PostNLKennisbank
0

Gratis verzending in NL boven €149.95!

Review Logo4,3/5 @ Trustedshop
0
De webshop voor machines met een accu!
Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd!
Gratis verzending boven de €149.95,- a €6.95

Gratis verzending in NL boven €149.95!

Welk merk levert het beste gereedschap voor klussers en professionals?

Tijdens het klussen of werken aan grote projecten ben je zeer afhankelijk van je gereedschap en materiaal. Hoewel het meer kost, kiezen de betere klussers en professionals daarom altijd voor kwaliteit. Het eindresultaat wordt er aanzienlijk beter van, net als dat het werk vaak aanzienlijk sneller verricht kan worden. Maar wanneer je op zoek gaat naar gereedschap van gerenommeerde merken, kom je er al snel achter dat dit helemaal niet zo makkelijk is. De lijst met grote merken is namelijk bijzonder lang.

Een enorme lijst met gerenommeerde merken (en dat maakt het niet makkelijker)

Fein, Festool, Gardena, Hitachi, Makita, Panasonic. Het is een kleine greep uit de lange lijst met gerenommeerde merken die allemaal hun grote pluspunten hebben waarmee het echt niet makkelijker wordt om een keuze te maken. Zeker niet wanneer je nog geen voorkeursmerk hebt, wat het geval is bij de meeste professionals en klussers. Ga je eenmaal voor een Makita of DeWalt en bevalt deze bijzonder goed, dan blijf je vaak bij dit merk hangen (net als bij automerken en telefoons).

Het grote voordeel is dat al het gereedschap dat tegenwoordig aangeboden wordt aan hoge kwaliteitseisen moet voldoen en dat je tegenwoordig overal online reviews en recensies kunt vinden, zodat je een beetje houvast hebt tijdens je zoektocht. Zeker online beoordelingen van professionals kunnen erg handig zijn wanneer je op zoek bent naar het merk dat het beste bij jou past.

‘Prijs-kwaliteitverhouding’ speelt een sleutelrol bij het maken van een keuze

Wat vooral belangrijk is om in de gaten te houden, is de prijs-kwaliteitverhouding, iets waar wij hier veel aandacht aan besteden wanneer het gaat om de producten die we aanbieden. Sommige merken bieden uitsluitend zeer exclusieve, uitgebreide producten aan die een flink prijskaartje hebben, maar waar je ook jaren mee vooruit kunt. Andere merken bieden gereedschap aan van een paar tientjes, waarmee je als klusser thuis flink wat kunt doen, maar waarbij de levensduur van het gereedschap uiteraard aanzienlijk minder is.

Kijk vooral naar wat jij zelf nodig hebt

Waar je vooral naar moet blijven kijken, is wat je precies nodig hebt en wat je uit wilt geven. Als professional besteed je aanzienlijk meer aan gereedschap, omdat je weet dat je hier elke dag van profiteert. Een uitgebreide machine van DeWalt met alle opties is dan vanzelfsprekend, terwijl een particuliere klusser hier uiteraard nooit naar hoeft te kijken.

Kijk daarom vooral naar merken en modellen die passen bij wat jij nodig hebt en het bedrag dat jij uit wilt geven aan gereedschap, want zo kun je altijd vinden wat jij nodig hebt om lekker aan het werk te gaan.

De levensduur van gereedschap van grote én kleine merken

De levensduur van gemiddeld gereedschap is behoorlijk, al moet hier wel bij gezegd worden dat het belangrijk is om goed om te gaan met je gereedschap en op tijd te kijken naar de staat van je accu en je acculader. Het is namelijk zo dat, zeker bij goedkopere merken, gereedschap veel te snel vervangen wordt. Wanneer je merkt dat het vermogen van het gereedschap afneemt of de accu niet meer laadt, is dat een moment om te kijken naar een nieuwe accu en niet direct het gereedschap te vervangen.

Je gereedschap heeft namelijk een langere levensduur dan de accu die meegeleverd wordt met het product. Zeker bij intensief gebruik heeft de accu namelijk aanzienlijk meer te verduren dan het gereedschap zelf. Het constant ontladen en laden van de accu zorgt voor slijtage aan de accu, die daardoor vermogen verliest. Dat is heel normaal en dat is waarom er tegenwoordig vervangende accu’s zijn voor alle modellen en merken, zodat je je gereedschap aanzienlijk langer kunt gebruiken.

Een vervangende accu of een acculader voor je gereedschap is voldoende om je tools direct een tweede leven te geven. Heb je gereedschap in de schuur of op zolder liggen dat je wilde vervangen, kijk dan eerst eens of een vervangende accu een klein wonder kan voltrekken en je een leuk bedrag kunt besparen door voor de slimme optie te kiezen.

Vervangende accu’s en nieuwe acculaders bestel je gewoon bij ons

Wij hebben vervangende accu’s en nieuwe acculaders voor gereedschap van alle grote merken. Vervangende accu’s zijn bijzonder geschikt voor het gereedschap van alle merken, waarbij vooral de prijs-kwaliteitverhouding geroemd wordt. De vervangende accu’s zijn namelijk merkloos en vaak aanzienlijk nieuwer dan de originele accu’s, wat betekent dat zij vaak sterker zijn en een langere levensduur hebben.

Hierbij maakt het niet uit voor welk merk gereedschap je kiest, want met ons brede assortiment aan accu’s en laders hebben we altijd vervangende producten voor al het gereedschap dat je hebt. Wil je wel direct optimaal gemak en rekening houden met de accu’s bij het vergelijken van merken, kijk dan of een merk kunt vinden met één accu voor verschillende apparaten, zoals het geval is bij Bosch (en tal van andere merken die deze technologie nu ook gebruiken).

Snelle levering én optimale klantenservice

Kies je voor ons, dan kun je niet alleen rekenen op de beste kwaliteit tegen scherpe prijzen. Je kunt ook rekenen op uitstekende klantenservice en uitsluitend producten die voorzien zijn van een CE-keurmerk zodat je zeker weet dat alle accu’s en laders uitvoerig getest zijn en voldoen aan alle Europese richtlijnen.

Bestel je voor 17:00 uur, dan zorgen wij ervoor dat je bestelling dezelfde dag nog verzonden wordt en je binnenkort al kunt profiteren van je nieuwe aankoop. Kun je niet vinden wat je zoekt of wil je dat een van onze experts een met je meekijkt om je advies op maat te geven? Neem dan vooral contact met ons op. We staan klaar om jou, ongeacht of je particulier of professional bent, verder te helpen zodat je altijd gemakkelijk kunt vinden wat jij nodig hebt.

Laat een bericht achter

Schrijf hier uw bericht

* Verplichte velden
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »