De webshop voor machines met een accu!
Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd!
Gratis verzending boven de €149.95,- a €6.95
PostNLKennisbank
0

Gratis verzending in NL boven €149.95!

Review Logo4,3/5 @ Trustedshop
0
De webshop voor machines met een accu!
Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd!
Gratis verzending boven de €149.95,- a €6.95

Gratis verzending in NL boven €149.95!

Makita 18v accu defect?

Makita 18v accu

De Makita 18v replacement accu’s behoren tot de populairste productcategorieën in de webshop van Accu-Machine.nl. Dit heeft meerdere goede redenen, want deze krachtige accu’s zijn net als het gereedschap van Makita nauwelijks kapot te krijgen en hebben de professionele gebruiker vele voordelen te bieden.

Een van deze voordelen is onder meer de zeer aantrekkelijke prijs. Een vervangende Makita 18v accu kopen op onze website is namelijk een stuk voordeliger dan een originele accu aanschaffen of zelfs een geheel nieuwe accuboormachine kopen. Op deze manier kunt u de nodige kosten besparen en houdt u geld over voor ander gereedschap.

Makita 18v accuboormachine

Ondanks de lage prijzen doen onze Makita 18v batterijen in geen enkel opzicht onder voor een origineel exemplaar. De accu’s bevatten louter A+ kwaliteit cellen afkomstig van gerenommeerde fabrikanten zoals Samsung en LG. Hierdoor bent u verzekerd van een gereedschapsaccu van hoogwaardige kwaliteit die aan al uw professionele behoeften voldoet.

Heeft u bijvoorbeeld een Makita 18v accuboormachine of ander apparaat waarvan de batterij overduidelijk zijn langste tijd heeft gehad? Dan is de aanschaf van een universele accu de beste manier om uw apparatuur tegen lage kosten van een nieuwe impuls te voorzien. Na het vervangen lijkt het net alsof u over een nieuwe boormachine, schroefmachine of decoupeerzaag beschikt!

Kies uit een BL1830, BL1840, BL1850 of BL1860

Heeft u een 18v gereedschapsaccu nodig en gaat u voor een vervangend exemplaar van Accu-Machine.nl? Dan is het alleen nog de vraag naar welk type batterij uw voorkeur precies uitgaat. Wij bieden uiteenlopende varianten die oplopen in capaciteit, zoals de BL1830, BL1840, BL1850 en BL1860.

Voor professionele toepassingen is een zwaarder type in bijna alle gevallen beter. Een BL1830 biedt u bijvoorbeeld slechts de helft van de gebruiksduur van een BL1830. Dit terwijl het prijsverschil slechts enkele tientjes bedraagt. Een investering in een zwaardere variant is hierdoor in veel situaties een verstandig idee.

Makita 18v 4ah set aanbieding

Bent u specifiek op zoek naar een Makita 18v 4ah set? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor onze Makita BL1840 18v 4.0Ah replacement. Standaard ontvangt u maar liefst 12 maanden garantie op deze accu, terwijl deze ook nog eens een langere tijd meegaat dan originele varianten van Makita zelf.

Hoewel de webwinkel van Accu-Machine.nl u reeds zeer lage prijzen voor universele batterijen en laders biedt, organiseren wij daarnaast ook regelmatig interessante aanbiedingen en acties voor onze Makita 18v producten. Heeft u een vraag over een van onze artikelen? Stuur dan een mailtje naar [email protected].

Makita 18v kopen?

Wij hebben een breed assortiment aan accu's. Bekijk hier alle Makita 18v accu's.

Laat een bericht achter

Schrijf hier uw bericht

* Verplichte velden
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »