De webshop voor machines met een accu!
Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd!
Gratis verzending boven de €149.95,- a €6.95
PostNLKennisbank
0

Gratis verzending in NL boven €149.95!

Review Logo4,3/5 @ Trustedshop
0
De webshop voor machines met een accu!
Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd!
Gratis verzending boven de €149.95,- a €6.95

Gratis verzending in NL boven €149.95!

Wanneer moet de accu van je gereedschap vervangen worden?

Wanneer je op een ideale, optimale manier aan het werk wilt met je volgende project of klus, of simpelweg een schapje wilt monteren in de keuken, dan heb je het juiste gereedschap nodig. In veel gevallen is het gereedschap in prima staat, maar merk je toch dat het vermogen van je apparaten en gereedschap afgenomen is. In die gevallen kan het tijd zijn om de accu te vervangen. Maar hoe zit dat nou precies? Wanneer moet de accu van je gereedschap vervangen worden en waarom is het minstens zo verstandig om eens naar je acculader te kijken wanneer je écht optimaal aan het werk wilt?

De accu gaat standaard minder lang mee dan je gereedschap

Tegenwoordig heeft niets het eeuwige leven. Tegelijkertijd is het zo dat kwalitatief gereedschap veel langer meegaat dan je wellicht denkt. Gereedschap wordt namelijk vaak te snel afgedankt omdat het vermogen van het gereedschap ineens te wensen overlaat. Dat heeft niets te maken met het gereedschap zelf, maar met de levensduur van de accu.

De accu heeft het véél zwaarder te verduren dan je gereedschap zelf, omdat de accucellen telkens opgeladen en ontladen worden. Ook is het zo dat veel mensen de accu’s meestal dagenlang aan de lader laten hangen, terwijl dat niet nodig is. Vooral oudere accu’s hebben het hier lastig mee. Hoe vaker je het gereedschap gebruikt en de accu ontlaadt en weer oplaadt, hoe korter de levensduur van de accu wordt.

Uiteraard is dat geen probleem. Accu’s zijn ontwikkeld om gebruikt te worden. Het is echter wel belangrijk om in te zien dat het vervangen van de accu vaak genoeg is om je gereedschap een tweede leven te geven. Merk je dat je gereedschap niet meer zo goed werkt als voorheen, gooi het gereedschap dan niet direct weg, maar kijk eerst eens naar vervangende accu’s.

In deze gevallen moet de accu van je gereedschap vervangen worden

Maar wanneer moet de accu van het gereedschap nou eigenlijk vervangen worden? Er zijn verschillende gevallen waarbij het vervangen van de accu van je gereedschap genoeg is om weer optimaal te kunnen werken. Je kunt hierbij denken aan de volgende situaties:

  • De accu is zichtbaar beschadigd geraakt (bijvoorbeeld tijdens het werken).
  • Het vermogen van de accu is duidelijk afgenomen.
  • Het laden van de accu duurt aanzienlijk langer.
  • De accu laadt niet meer op en de acculader zelf is in prima staat.

Voor accu’s geldt dat een accu met een resterend vermogen van 70% al als versleten accu aangemerkt wordt en vervangen moet worden. Gebruik je je gereedschap echter voor klussen in en rond het huis, dan kun je de accu gerust langer gebruiken. Ben je echter professional of gebruik je je gereedschap lang en intensief? Dan is dit een goed moment om alvast te kijken naar een vervangende accu. Het resterend vermogen zal namelijk sneller af gaan nemen en 70% is voor de meeste accu’s niet genoeg om langdurig optimaal te presteren. Ook moet een accu met een gereduceerd vermogen vaker geladen worden, waardoor de accu nog sneller zal verslijten.

Vervangende accu’s: de beste kwaliteit tegen lage prijzen

Nieuw gereedschap is duur, maar je weet inmiddels dat je gereedschap hoogstwaarschijnlijk niet vervangen hoeft te worden. Originele accu’s voor je gereedschap zijn echter ook niet goedkoop. Gelukkig heb je geen originele accu nodig. Vervangende accu’s (ook wel merkloze accu’s genoemd) zijn een veel beter alternatief. Deze zijn niet voorzien van een merklogo dat de accu onnodig duur maakt en hebben minstens hetzelfde vermogen als het origineel.

Vaak zijn vervangende accu’s overigens aanzienlijk beter dan de originele modellen. Vervangende accu’s zijn namelijk wél voorzien van de nieuwe technologieën die ontwikkeld zijn nadat je gereedschap gemaakt werd. Een vervangende accu heeft daarom in veel gevallen een langere levensduur en een hoger vermogen dan de accu die je bij het gereedschap geleverd hebt gekregen. Uiteraard zijn al onze vervangende accu’s uitvoerig getest, zodat zij voldoen aan de Europese richtlijnen en altijd veilig gebruikt kunnen worden. Alle accu’s zijn daarnaast voorzien van een CE-keurmerk.

Zoek je een nieuwe accu voor je gereedschap, dan weet je zeker dat je bij de vervangende accu’s de beste prijs-kwaliteitverhouding kunt vinden. In ons ruime aanbod vind je vervangende accu’s voor alle gerenommeerde merken, zodat je altijd de vervangende accu voor je gereedschap kunt vinden. Wij leveren onze producten aan zowel particulieren als zakelijke klanten, want zelfs professionals kiezen steeds vaker voor de vervangende accu’s vanwege de vele voordelen die deze modellen met zich meebrengen. Bestel je als zakelijke klant, dan krijg je van ons uiteraard een correcte factuur die direct naar je boekhouder kan voor de administratie.

Kijk ook altijd naar de staat van je acculader

Ben je erachter dat de accu van je gereedschap vervangen moet worden en heb je de juiste accu gevonden op onze website? Kijk dan eerst even naar je acculader voordat je de bestelling afrondt. Ook acculaders hebben het namelijk zwaar te verduren. Zij vallen regelmatig, of er valt gereedschap op de kabel of de acculader zelf. Wil je zeker weten dat je de komende tijd prettig kunt werken zonder gedoe, bestel dan direct een nieuwe acculader mee. Zo weet je zeker dat je optimaal aan de slag kunt en krijg je de vervangende accu en de acculader tegelijkertijd geleverd, zodat je deze direct kunt gebruiken. Net als bij de accu’s hebben wij ook acculaders voor nagenoeg alle gerenommeerde merken en modellen, zodat je altijd bij ons slaagt voor wat je nodig hebt.

Bestel je voor 17:00 uur, dan verzenden wij dezelfde dag nog

Bij ons vind je niet alleen producten met de beste prijs-kwaliteitverhouding, waarbij alle producten altijd voorzien zijn van een CE-keurmerk en eerlijke garantieperiode. Je vindt bij Accu-Machine.nl ook uitstekende klantenservice, zoals je kunt zien in onze klantbeoordelingen. Rond je bijvoorbeeld je bestelling vandaag nog voor 17:00 uur af, dan zorgen wij ervoor dat je bestelling dezelfde dag al verzonden wordt. Kun je de juiste vervangende accu of acculader niet vinden voor jouw gereedschap of heb je vragen over één van onze producten? Neem dan vooral contact met ons op, want op die manier kunnen wij je persoonlijk verder helpen.

Laat een bericht achter

Schrijf hier uw bericht

* Verplichte velden
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »