De webshop voor machines met een accu!
Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd!
Gratis verzending boven de €149.95,- a €6.95
PostNLKennisbank
0

Gratis verzending in NL boven €149.95!

Review Logo4,3/5 @ Trustedshop
0
De webshop voor machines met een accu!
Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd!
Gratis verzending boven de €149.95,- a €6.95

Gratis verzending in NL boven €149.95!

De goedkoopste laadpaal thuis

Zoek je een laadpaal om thuis je elektrische auto te kunnen laden, maar wil je zo min mogelijk betalen voor je laadoplossing? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want wij hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding. Kies echter niet zomaar voor de laadpaal die het laagste prijskaartje heeft – zorg er vooral voor dat je écht de goedkoopste laadpaal vindt om thuis je elektrische te laden. Uiteraard helpen we je hier graag bij en hebben we alle relevante informatie voor je verzameld op deze pagina.

Zoek je de laadpaal die in aanschaf het goedkoopste is? Da’s niet lastig

Het vinden van de goedkoopste laadpaal is makkelijk. Selecteer in het overzicht met laadpalen de aansluiting die je nodig hebt (type 1 of type 2). Vervolgens vind je rechtsboven de resultaten een filteroptie waarbij je de resultaten kunt laten tonen van laagste prijs naar de hoogste prijs. Op die manier weet je zeker dat je een laadpaal met de juiste aansluiting hebt voor jouw auto en dat je het goedkoopste model van dit moment bestelt. Handig, makkelijk en lekker goedkoop. Of zit het net iets anders?

Maar wacht even: is dit echt de goedkoopste laadpaal voor thuis?

Er is een groot verschil tussen een laadpaal met de laagste aanschafprijs en werkelijk de goedkoopste laadpaal. De goedkoopste laadpaal op de pagina kan zomaar een van de duurste modellen worden wanneer je een paar tientjes wilt besparen en daardoor een laadpaal aanschaft die niet ideaal is voor jouw situatie. Laten we naar een voorbeeld kijken om te zien hoe dit precies werkt.

Je bent een particulier en wilt de goedkoopste laadpaal bestellen. Je komt uit op een laadpaal van Easee met een maximale laadsnelheid van 11 kW die net geen honderd euro goedkoper is dan het volgende model. Da’s een leuke besparing, dus ga je voor de 11 kW laadpaal die je laat installeren door een elektricien. Twee maanden later koop je een nieuwe elektrische auto met een nóg groter accupakket en merk je dat de laadpaal bijzonder veel tijd nodig heeft om de accu volledig te laden. En aangezien er geen feature voor dynamisch laden in de laadpaal blijkt te zitten, kun je niet wassen of koken tijdens het laden van de auto. Je besluit een andere laadpaal te zoeken en komt er dan achter dat er ook geen datakabel meegetrokken is omdat de eerste laadpaal geen slimme laadpaal was, terwijl je dat nu wél nodig hebt.

Zo wordt de goedkoopste laadpaal ineens veel duurder, zeker omdat je een gebruikte laadpaal nooit voor de volle prijs kunt verkopen op de markt.

Hoe zit dit voor mensen met twee elektrische auto’s en ondernemers?

Wanneer er meerdere elektrische auto’s geladen moeten worden op het terrein of wanneer je een onderneming hebt waar je een laadpaal aan wilt bieden voor personeel, gasten en klanten of je eigen wagenpark, dan is het nog veel belangrijker om eerst te kijken naar welke laadpaal je nodig hebt. Zomaar de goedkoopste laadpaal kiezen zal in deze gevallen altijd leiden tot extra uitgaven waarmee de laadpaal (onnodig) veel duurder wordt.

Hoe bepaal ik wat de goedkoopste laadpaal voor mij is?  

Nu is het wél zo dat er grote prijsverschillen zijn tussen de verschillende merken en modellen. Vaak heeft dit te maken met features en functies, waarbij je vaak makkelijk kunt besparen door goed te kijken naar de mogelijkheden die jij écht nodig hebt.

Wil je de goedkoopste laadpaal vinden die jou zo weinig mogelijk kost én die ervoor zorgt dat je niet binnen korte tijd weer voor kosten staat, doe dan het volgende:

  • Selecteer je automerk en model in de lijst met geselecteerde laadpalen. Dit is dé manier om direct de juiste laadpalen te vinden die daadwerkelijk geschikt zijn voor jouw elektrische auto. Ben je bekend met laadpalen vergelijken, dan kun je uiteraard ook gewoon selecteren op de stekker en zelf vergelijken. Je krijgt dan meer zoekresultaten en meer opties.
  • Zijn er veel resultaten? Kijk dan goed naar het vermogen van de laadpalen en de functies of features die jij écht nodig hebt. Dynamisch laden/Load Balancing zijn een sterke aanrader omdat je hiermee vervanging van de laadpaal binnen een paar jaar kunt voorkomen.
  • Kies uit de lijst met de laadpalen die je over hebt gehouden de goedkoopste laadpaal.

Je hebt nu de goedkoopste laadpaal voor thuis laden gevonden die ook geschikt is voor jouw auto en voor jouw situatie. Houd hierbij wel rekening met de toekomst. Ga je binnenkort een nieuwe, zwaardere groep aan laten leggen of ga je voor een auto met zwaarder accupakket, pas dan je keuze hierop aan.

Hulp nodig bij het vinden van de goedkoopste laadpaal voor thuis?

We weten als geen ander dat het brede aanbod aan laadpalen en de zeeën aan informatie overweldigend en intimiderend kunnen zijn. Wil je dat wij eens met je meekijken of heb je vragen over de mogelijkheden? Neem dan vooral contact met ons op. We helpen je graag persoonlijk verder zodat ook jij de goedkoopste, juiste laadpaal voor thuis kunt vinden.

Al onze laadpalen zijn (net als onze laadkabels en mobiele laders) voorzien van een CE-keurmerk en zijn uitvoerig getest. Op onze website vind je uitsluitend modellen van gerenommeerde merken die zowel particulier als zakelijk ingezet kunnen worden. Bestel je voor 17:00 uur, dan zorgen we er altijd voor dat je bestelling dezelfde dag nog klaargemaakt en verzonden wordt.

Laat een bericht achter

Schrijf hier uw bericht

* Verplichte velden
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »