De webshop voor machines met een accu!
Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd!
Gratis verzending boven de €149.95,- a €6.95
PostNLKennisbank
0

Gratis verzending in NL boven €149.95!

Review Logo4,3/5 @ Trustedshop
0
De webshop voor machines met een accu!
Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd!
Gratis verzending boven de €149.95,- a €6.95

Gratis verzending in NL boven €149.95!

Acculader voor Festool gereedschap

Filter
1 product
Festool Festool lader 18v Li-Ion Festool 499849 BPC 18 LiFesto / Festool 498343 Replacement
FestoolFestool lader 18v Li-Ion Festool 499849 BPC 18 LiFesto / Festool 498343 Replacement

Festool lader voor 18v Li-Ion Festool 499849 BPC 18 LiFesto / Festool 498343 ReplacementMet deze vervangende Festool lad...

Festool lader voor 18v Li...

Op voorraad
€33,95 Incl. btw

Overige categorieën in Acculaders

Acculader voor je Festool gereedschap: gemakkelijk en goedkoop online

Heb je een nieuwe acculader nodig voor je Festool gereedschap? Dan kun je die makkelijk en goedkoop online bestellen. Wij hebben niet alleen een breed aanbod aan vervangende accu’s voor al je gereedschap, je kunt bij ons ook terecht voor acculaders voor gereedschap van uiteenlopende, gerenommeerde merken zoals Festool. We maken het je graag zo makkelijk mogelijk, mede door ons brede aanbod aan acculaders, maar ook door een team dat klaarstaat om je persoonlijk te helpen wanneer je de juiste acculader niet kunt vinden voor jouw Fein gereedschap.

Festool: veiligheid en slimme technologie

Hoewel Festool als zelfstandig bedrijf pas sinds 2000 bestaat, was het daarvoor onderdeel van het veel oudere Festo. Het Duitse Festool heeft zich de afgelopen tijd opgewerkt tot een van de grotere merken, waarbij het vooral aandacht heeft voor veiligheid. Festool gereedschap is voorzien van slimme technologie en innovatieve oplossingen, waardoor jij als klusser of vakman optimaal aan het werk kunt. Het assortiment aan Festool gereedschap is bijzonder breed en het merk zet in op uiteenlopende soorten gereedschap om zo altijd te kunnen bieden wat je als professional of klusser nodig hebt.

Wanneer heb je een nieuwe acculader nodig voor je gereedschap van Festool?

Het gereedschap van gerenommeerde merken gaat doorgaans aanzienlijk langer mee dat de accu’s en acculaders. Daarom is het goed om regelmatig te kijken naar de staat van de accu en je acculader voor je Festool gereedschap. Merk je dat de accu vermogen verliest of zie je beschadigingen op de acculader van Festool, dan is het tijd om te kiezen voor een nieuwe accu of nieuwe acculader. Uiteraard kun je die altijd bij ons vinden. Wij hebben acculaders voor alle gereedschappen van Festool, zodat je altijd kunt vinden wat je nodig hebt.

Altijd de juiste acculader voor jouw gereedschap van Festool

Bij ons vind je uitsluitend acculaders met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Dat zie je onder andere terug aan de lange garantieperiode die we standaard geven op onze producten. Ook zijn alle accu’s en acculaders voor Festool gereedschap voorzien van een beschrijving, waarbij je altijd kunt vinden voor welke gereedschappen de acculader geschikt is. Uiteraard kun je ook de zoekfunctie gebruiken om de juiste acculader te vinden.

Bestel voor 17:00 uur en wij versturen je bestelling vandaag nog!

Wil je zeker weten dat je een acculader kiest met de beste prijs-kwaliteitverhouding en dat je altijd de beste acculader voor jouw Festool gereedschap in huis haalt? Dan kies je voor onze acculaders, die altijd voorzien zijn van een CE-keurmerk en waarbij je altijd kunt rekenen op een scherpe prijs.

Kun je de juiste acculader voor jouw Festool gereedschap niet vinden of heb je vragen over een van onze producten? Neem dan vooral contact met ons op, zodat één van onze experts je zo snel mogelijk persoonlijk verder kan helpen.

Acculader voor Festool gereedschap
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »