De webshop voor machines met een accu!
Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd!
Gratis verzending boven de €75,- à €2,95
PostNLKeuzehulp autoladers
0
Review Logo4,5 / 5 @ Trustedshops
0
De webshop voor machines met een accu!
Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd!
Gratis verzending boven de €75,- à €2,95
We ontvangen erg veel aanvragen voor autoladers. Heb je een vraag, wij proberen je op dezelfde werkdag te beantwoorden.We ontvangen erg veel aanvragen voor autoladers. Heb je een vraag, wij proberen je op dezelfde werkdag te beantwoorden.

Mobiele thuislader voor Volkswagen ID.3 Pure

Type 2 Mennekes 3-fase 32A

Bestel nu een mobiele thuislader voor de Volkswagen ID.3 Pure bij Accu-Machine.nl 

Zoek je een nieuwe mobiele thuislader voor jouw Volkswagen ID.3 Pure? Bij ons vind je geschikte mobiele thuisladers voor alle ID.3-modellen, waaronder de Pure-uitvoering. Al onze kabels voldoen aan de Europese richtlijnen. Dat betekent dat je jouw ID.3 Pure altijd veilig en snel kunt laden met onze mobiele thuisladers.

De Volkswagen ID.3 Pure; orde in de chaos 

De Volkswagen ID.3-lijn is zonder twijfel de meest brede en verwarrende lijn geweest van Volkswagen. Veel uitvoeringen, sterk uiteenlopende prijzen en een accu-aanbod dat eerder hoofdpijn dan opties bood. De ID.3 Pure (ook wel ID.3 Pure Performance of ID.3 Pure Performance Life) maakte daar een eind aan. De goedkoopste ID.3 met de kleinste accu, die toch nog altijd een capaciteit van 45 kWh biedt; een sterke speler op de EV-markt.  

Welke mobiele thuislader heeft de Volkswagen ID.3 Pure nodig? 

Voor de Volkswagen ID.3 Pure heb je een mobiele thuislader nodig met een (standaard) Type 2 aansluiting met een laadvermogen van 16A. Om optimaal te kunnen laden, is de Type 2 32A met 3 fasen de beste laadkabel voor de ID.3 Pure (en de overige ID.3 én ID.4 modellen). De accu volledig laden op 3 fasen met 16A kost je iets meer dan 7 uur. Laad je met een 1 fase 32A laadkabel, dan heb je bijna 10,5 uur geduld nodig. 

Bij ons vind je een breed aanbod aan Type 2 3 fasen laadkabels. Je kunt kiezen uit gekrulde en rechte laadkabels met afmetingen variërend van twee tot vijftien meter. Kies altijd de juiste lengte om veilig te kunnen laden; kies bij twijfel altijd een iets langere kabel zodat er geen laadkabels door de lucht komen te hangen bij het laden van de ID.3. 

Altijd de juiste mobiele lader bij Accu-Machine.nl 

Bij ons vind je niet alleen een breed aanbod aan verschillende laadkabels; we maken het je ook graag zo makkelijk mogelijk. Daarom is de website voorzien van een makkelijk te gebruiken menu en bieden we laadkabels en mobiele laders aan met verschillende afmetingen, die altijd voorzien zijn van het CE-keurmerk. Uiteraard kun je altijd contact met ons opnemen wanneer je niet kunt vinden wat je zoekt, of wanneer je vragen hebt over onze Volkswagen-laadkabels! 

Neem contact met ons op

Bel ons

Ma-Vrij 16:00:18:00
Za-Zo gesloten

0614885980

E-mail

E-mail

Schrijf een e-mail
4,5 / 5Review LogoWij scoren een 4,5 / 5 op Trustedshops

Accu-Machine.nl

Veldhuizen 3
7371GM Loenen
Nederland Bekijk op Google Maps

BTW:NL861713400B01
KVK: 80553133

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking