De webshop voor machines met een accu!
Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd!
Gratis verzending boven de €75,- à €2,95
PostNLKeuzehulp autoladers
0
Review Logo4,5 / 5 @ Trustedshops
0
De webshop voor machines met een accu!
Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd!
Gratis verzending boven de €75,- à €2,95
We ontvangen erg veel aanvragen voor autoladers. Heb je een vraag, wij proberen je op dezelfde werkdag te beantwoorden.We ontvangen erg veel aanvragen voor autoladers. Heb je een vraag, wij proberen je op dezelfde werkdag te beantwoorden.

Laadpaal voor Audi e-tron 50 quattro

Type 2 Mennekes 3-fase 32A

Laadpaal voor de Audi e-tron 50 quattro kopen

Ben je op zoek naar een Audi e-tron 50 laadpaal en wil je zeker weten dat je kiest voor de beste kwaliteit voor jouw Audi? Dan kies je voor Accu-Machine.nl. Wij hebben de laadpaal die je zoekt en kunnen direct leveren uit voorraad, zodat je de nieuwe laadpaal binnen korte tijd kunt laten installeren.

De Audi e-tron 50; een stoer model met 71 kWh accu

De Audi e-tron 50 is een robuuste auto van Audi met een 71 kWh accu verdeeld over 27 verschillende accumodulen. Daarvan wordt 64,7 kWh gebruikt om te rijden, wat overeenkomt met een actieradius van ongeveer 320 kilometer. De Audi e-tron 50 quattro heeft veel ruimte waardoor vier volwassenen meer dan genoeg ruimte in de auto hebben én de auto kan ook nog eens 1800 kilo trekken. Let erop dat de Audi e-tron 55 quattro een gelijksoortige auto is, maar een 95 kWh accu heeft en de Audi e-tron 50 snellaadt op maximaal 120 kW, terwijl de 55 quattro dit met 150 kW kan.

Welke laadpaal heeft de Audi e-tron 50 nodig?

Heb je een Audi e-tron 50 quattro en wil je optimaal kunnen laden? Dan kies je voor een Audi e-tron 50 quattro laadpaal. Net als alle andere modellen van Audi heeft de 50 quattro een Mennekes (type 2) aansluiting op de auto. Met een laadcapaciteit van 11 kW is de ideale laadpaal voor de Audi e-tron 50 quattro een laadpaal op 3 fasen met 32A. Dit is overigens dezelfde laadpaal als voor de Audi e-tron 55 quattro.

Een laadpaal voor de toekomst

Het is mogelijk om een specifieke laadpaal met fase en aantal ampères voor deze auto te kopen. Wij adviseren om te denken aan de toekomst. De levensduur van een laadpaal is vele jaren en over enkele jaren bent u misschien al toe aan een andere elektrische auto. Door een laadpaal te kiezen die specifiek past op deze auto loopt u de kans dat u een dubbele investering moet doen om de volgende auto optimaal op te laden. 

Een slimme investering is het aanschaffen van een 22kW laadpaal met load balancing. Deze laadpalen kunnen laden over 3-fase met maximaal 32A. Zo kunt u nu of in de toekomst op maximale snelheid laden als er goedkope zonne-energie is. Door de load balancing is het ook mogelijk om de laadsnelheid automatisch terug te laten lopen als de kookplaat, oven en warmtepomp aanspringt. 

Rijd je zakelijk met je Audi e-tron 50 quattro? Dan kan de Realcurrent Audi e-tron 50 laadpaal de beste optie voor je zijn. Dankzij de loadbalancer merk je niets van de zware lader en kun je het laadverbruik altijd makkelijk aflezen op je Realcurrent laadpaal.

Een laadpaal voor de Audi e-tron 50 bestel je bij Accu-Machine.nl

Bij Accu-Machine.nl vind je altijd de juiste Audi laadpaal, waaronder een laadpaal voor de Audi e-tron 50. Je kunt altijd rekenen op de beste kwaliteit; al onze producten zijn namelijk voorzien van een CE-keurmerk en voldoen aan de Europese richtlijnen waarmee ze overal in Europa ingezet kunnen worden om te laden; zowel op het werk als thuis. Ook kun je rekenen op een ruime garantieperiode, omdat we overtuigd zijn van de kwaliteit die we leveren.

Is de basislaadpaal goed genoeg voor jouw Audi e-tron 50 of kies je toch voor de luxere Realcurrent laadpaal voor de Audi e-tron 50 waarmee je ook dynamisch kunt laden en waarop je het laadverbruik altijd makkelijk af kunt lezen?

Accu-Machine.nl; altijd een geschikte laadpaal voor jouw elektrische auto!

Accu-Machine.nl is de grootste aanbieder van laadpalen en andere laadmogelijkheden in Nederland en we leveren onze producten aan tevreden klanten door heel Europa. We hebben onze website zo ingedeeld dat je altijd makkelijk kunt vinden wat je zoekt; zo zijn alle laadpalen ingedeeld naar automerk en model voor jouw gemak. Bestel je daarnaast vandaag nog voor 17:00 uur, dan zorgen wij ervoor dat je de nieuwe laadpaal de volgende dag al bezorgd krijgt.

Kun je de juiste Audi e-tron 50 laadpaal niet vinden of heb je vragen over een van de producten op onze website? Neem dan contact met ons op, zodat we je persoonlijk kunnen helpen met het vinden van de juiste laadpaal voor jouw Audi e-tron 50.

Neem contact met ons op

Bel ons

Ma-Vrij 16:00:18:00
Za-Zo gesloten

0614885980

E-mail

E-mail

Schrijf een e-mail
4,5 / 5Review LogoWij scoren een 4,5 / 5 op Trustedshops

Accu-Machine.nl

Veldhuizen 3
7371GM Loenen
Nederland Bekijk op Google Maps

BTW:NL861713400B01
KVK: 80553133

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking