De webshop voor machines met een accu!
Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd!
Gratis verzending boven de €149.95,- a €6.95
PostNLKennisbank
0

Gratis verzending in NL boven €149.95!

Review Logo4,3/5 @ Trustedshop
0
De webshop voor machines met een accu!
Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd!
Gratis verzending boven de €149.95,- a €6.95

Gratis verzending in NL boven €149.95!

Easee Home laadpaal 3,7kW tot 22kW 1-fase/3-fase voor Jeep Wrangler

Productomschrijving

Welke laadpaal is voor Jeep Wrangler Unlimited geschikt? Een laadpaal voor de toekomst!

Het is mogelijk om een specifieke laadpaal met fase en aantal amperes voor deze auto te kopen. We adviseren om te denken aan de toekomst. De levensduur van een laadpaal is vele jaren en over enkele jaren ben je misschien al toe aan een andere elektrische auto. Door een laadpaal te kiezen die specifiek past op deze auto loop je de kans dat je een dubbele investering moet doen om de volgende auto zo goed mogelijk op te laden.

Een slimme investering is het aanschaffen van een laadpaal met load balancing. Deze laadpalen kunnen laden over 3-fase met maximaal 32A. Zo kun je nu of in de toekomst op maximale snelheid laden als er goedkope zonne-energie is. Door de load balancing is het ook mogelijk om de laadsnelheid automatisch terug te laten lopen als de kookplaat, oven en warmtepomp aanspringt. Alle laadpalen hebben het CE-keurmerk. Hierdoor is je veiligheid gegarandeerd. Bij ieder model wordt de juiste kabel, thuislader en laadpaal getoond, dit betekent type 1 of type 2 connectoren en 16A of 32A. Ook is het mogelijk om verschillende lengte kabels voor jouw Jeep Wrangler Unlimited te kiezen.

Accu-Machine.nl; altijd de juiste laadpaal voor jouw Jeep Wrangler Unlimited

Als expert voor laadpalen zijn we trots op ons brede aanbod aan hoogkwalitatieve kabels en laadpalen voor elektrische autos, die allemaal voorzien zijn van een CE-keurmerk. Bij ons kies je voor kwaliteit en gemak, want met onze handige keuzehulp kun je altijd de juiste laadpaal vinden die je nodig hebt. Kun je de juiste laadpaal niet vinden of wil je dat we even met je meekijken? Neem dan vooral contact met ons op; we helpen je graag persoonlijk verder.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken door jou

Easee Easee Home laadpaal 3,7kW tot 22kW 1-fase/3-fase voor Jeep Wrangler
EaseeEasee Home laadpaal 3,7kW tot 22kW 1-fase/3-fase voor Jeep Wrangler

De veelzijdige Easee Home laadpaal...

De veelzijdige Easee Ho...

Niet op voorraad
€799,95 Incl. btw
Bekijken
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »