De webshop voor machines met een accu!
Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd!
Gratis verzending boven de €149.95,- a €6.95
PostNLKennisbank
0

Gratis verzending in NL boven €149.95!

Review Logo4,3/5 @ Trustedshop
0
De webshop voor machines met een accu!
Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd!
Gratis verzending boven de €149.95,- a €6.95

Gratis verzending in NL boven €149.95!

Uw Dewalt 18v accu aan vervanging toe?

Dewalt 18v accu

Bent u op zoek naar een Dewalt 18v accu? Dan bent u op de website van Accu-Machine.nl aan het juiste adres. Wij bieden u de keuze uit een breed assortiment vervangende accu’s voor het gereedschap van dit gerenommeerde merk. Zo profiteert u van een optimale batterijcapaciteit, zonder dat u hiervoor de hoofdprijs hoeft te betalen.

Hoe goed uw accugereedschap namelijk ook is, vroeg of laat raken accu’s defect of raakt u ze misschien zelfs helemaal kwijt. Een nieuwe Dewalt 18v accu is dan noodzakelijk, maar originele exemplaren koppelen een hoge prijs aan een ietwat tegenvallende capaciteit. Een merkloze variant uit onze webwinkel is dan een betere optie.

Dewalt 18v 2,6Ah accu gezocht?

Niet alleen bent u in onze webshop verzekerd van zeer voordelige prijzen, ook beschikken onze accu’s in veel gevallen over een hogere capaciteit dan de originele exemplaren. Zo betaalt u geen cent teveel en kunt u langer doorwerken dan dat u met een splinternieuwe Dewalt 18v accu gedaan zou hebben.

Veelgebruikt onder klussers is bijvoorbeeld de Dewalt 18v 2,6Ah accu. Als u tegen een lagere prijs over zoveel mogelijk capaciteit wenst te beschikken, kunt u een merkloze variant van 2,0Ah Ni-CD of 3,0Ah Ni-MH overwegen. Let er wel op dat uw huidige acculader de juiste laadtechniek ondersteunt, want het gebruik van een verkeerde lader kan vervelende gevolgen hebben.

Accu voor Dewalt accuboormachine 18 volt

Veel van onze klanten gebruiken een vervangende 18v accu voor hun Dewalt accuboormachine. De hoge kwaliteit van onze accu’s verzekert u van een boormachine die lange tijd vlekkeloos zijn werk doet. Dit wordt onder meer onderstreept door een CE-keurmerk, zodat u zeker weet dat alle technische keuringen met goed gevolg worden doorstaan.

Ook komt de kwaliteit van onze producten tot uiting in de vorm van een coulante garantieregeling. U ontvangt standaard minimaal 12 maanden garantie op al onze accu’s. Gaat uw product toch vroegtijdig onverhoopt kapot? Dan nemen wij de verzendkosten voor de retourzending voor onze rekening.

Vervangende accu voor Dewalt boormachines: Li-ion, Ni-MH of Ni-CD?

Zoekt u vervanging voor uw Dewalt 18v accu? Dan heeft u in de webwinkel van Accu-Machine.nl onder meer de keuze uit Nikkel-Cadmium (Ni-CD), Nikkel-Metaalhybride (Ni-MH) en Lithium-Ion (Li-ion) batterijen. De optimale keuze zal per persoon verschillen en is afhankelijk van uw specifieke wensen en behoeften.

Een merkloze Li-ion accu biedt bijvoorbeeld een voordelige gewichts-prestatieverhouding, terwijl een Ni-CD variant de langste levensduur heeft en een Ni-MH exemplaar uitblinkt door een hogere capaciteit. Het is dan ook aan te bevelen bij uw keuze niet over één nacht ijs te gaan en de voordelen en nadelen goed tegen elkaar af te wegen.

Dewalt 18v accu: 2,6Ah of andere batterijcapaciteit

Bij Accu-Machine.nl koopt u vervangende accu’s voor uw oude Dewalt 18v accu, in 2,6Ah of in een willekeurige andere batterijcapaciteit. Niet alleen staan onze producten bekend om de hoge kwaliteit, ook onze service krijgt vele lovende beoordelingen van klanten. Zo scoren wij bijvoorbeeld maar liefst een 9,3 als gemiddeld beoordelingscijfer.

Wanneer u uw Dewalt 18v accu wilt vervangen, kunt u dan ook altijd op ons rekenen. Wij combineren voordelige prijzen met een uitermate snelle verzending. Bestelt u vandaag voor 17:00? Dan krijgt u uw bestelling al de eerstvolgende werkdag geleverd! Ook betaalt u bij bestellingen met een hoog orderbedrag geen verzendkosten.

Interesse in het kopen van een Dewalt 18v accu?

U kunt alle Dewalt 18v accu's vinden op deze pagina. 

Laat een bericht achter

Schrijf hier uw bericht

* Verplichte velden
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »