De webshop voor machines met een accu!
Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd!
Gratis verzending boven de €149.95,- a €6.95
PostNLKennisbank
0

Gratis verzending in NL boven €149.95!

Review Logo4,3/5 @ Trustedshop
0
De webshop voor machines met een accu!
Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd!
Gratis verzending boven de €149.95,- a €6.95

Gratis verzending in NL boven €149.95!

Uw Bosch 12v GSR accu defect?

Bosch GSR 12v

Werkt u regelmatig met Bosch GSR 12v accugereedschap? Dan weet u als geen ander dat een goed functionerende accu essentieel is om optimale prestaties uit uw machine te halen. Toch zijn er met de originele accu’s nogal eens problemen. Volgens gebruikers op internet ontladen deze relatief snel en raken ze al na korte tijd defect. Dat moet beter kunnen!

En dat kan het ook, als u kiest voor een vervangende Bosch GSR 12v accu van Accu-Machine.nl. Onze merkloze accu’s genieten onder klussers een uitstekende reputatie als kwaliteitsproducten met een grote capaciteit en levensduur. Voorbij zijn de tijden dat u uw klus keer op keer moest onderbreken – met onze accu’s werkt u probleemloos langere tijd achter elkaar door. 

Bosch GSR 12v accu voordelig kopen

De grote capaciteit en lange levensduur zijn echter niet de enige voordelen van onze vervangende accu’s. Het grootste pluspunt is misschien nog wel de prijs, die fors lager ligt dan die van originele varianten. U betaalt immers niet voor het merk en bespaart daarmee veel geld in vergelijking met een origineel exemplaar.

Waarom zou u jarenlang de hoofdprijs betalen voor originele accu’s als deze inferieure kwaliteit bieden ten opzichte van merkloze exemplaren? Kies voor de kwalitatief hoogwaardige producten van Accu-Machine.nl en kom niet langer voor onverwachte verrassingen te  staan. Wij bieden zowel varianten met Nikkel-Metaalhybride (Ni-MH) als Nikkel-Cadmium (Ni-CD) als laadtechniek.

Kwaliteit op alle fronten

Dat u kunt rekenen op een kwaliteitsproduct, blijkt onder andere uit het CE-keurmerk dat al onze artikelen mogen dragen. Dit betekent dat het product voldoet aan alle wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. De aanschaf van een Bosch GSR 12v accu in de webwinkel van Accu-Machine.nl is dan ook altijd een verstandige investering.

En gaat de accu onverwacht dan toch kapot? Dan kunt u in het eerste jaar na aanschaf aanspraak maken op de garantie. Wij vervangen het product kosteloos voor u en sturen u geheel gratis een nieuw exemplaar toe. Zo loopt u geen enkel risico en kunt u onze voordelig geprijsde accu’s met een veilig gevoel aanschaffen.

Bosch GSR 12-2 of VE-2 professional accu nodig?

De Bosch GSR 12v VE-2 professional is een betrouwbare accuschroefboormachine die het dankzij zijn robuuste ontwerp en kwalitatieve onderdelen niet snel laat afweten. Een uitzondering hierop vormt de originele accu, die kwetsbaar is en vaak vroegtijdig defect raakt. Om het meeste uit uw boormachine te halen is het gebruik van een goede vervangende accu dan ook gewenst.

In de uitgebreide webshop van Accu-Machine.nl vindt u accu’s met een variëteit aan capaciteiten. Kies bijvoorbeeld voor een merkloze Ni-MH variant van 3,0Ah of een vervangend Ni-CD exemplaar van 2,0Ah. Wat uw behoeften ook zijn en welk budget u ook tot uw beschikking heeft, wij bieden altijd een passende oplossing op maat.

Uw Bosch GSR 12v accu snel in huis

Overweegt u in onze webwinkel een Bosch GSR 12v accu aan te schaffen, maar twijfelt u nog over het product of de bestelvoorwaarden? Lees online dan zeker eens enkele van de honderden reviews van onze klanten. Gemiddeld geven zij ons een 9,3 als waarderingscijfer en beoordelen zij zowel de kwaliteit van onze artikelen als onze dienstverlening als zeer goed.

Deze dienstverlening komt onder meer tot uiting in de vorm van snelle levertijden. Bestelt u uw Bosch GSR 12v accu voor 17:00 uur ’s middags? Dan heeft u het product de daaropvolgende werkdag al in huis. Prettig om te weten, want zo kunt u last-minute altijd nog onderdelen bestellen om een spoedklus op tijd tot een goed einde te brengen.

Hier vindt u alle accu's voor Bosch 12 volt (12v)

Laat een bericht achter

Schrijf hier uw bericht

* Verplichte velden
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »